31/7/08

η θεά ενός γυμνασμένου γυμνού κορμιού

Μπορεί να απολαμβάνω να μένω γυμνός, αλλά αυτό δε σημαίνει ότι δεν τρελαίνομαι όταν βλέπω ένα υπέροχο κορμί. Η θέα ενός γυμνού γυμνασμένου κορμιού είναι η πιο ερωτική εικόνα που μπορεί να φανταστεί κανείς. Χωρίς στολίδια, χωρίς ρούχα να καλύπτουν προκαλώντας περίεργα βλέμματα, χωρίς τίποτα. Κάτι ήξεραν και οι αρχαίοι που πέρα από ψευτοηθικές θεοποιούσαν το γυμνασμένο γυμνό κορμί.

Για δύο ημέρες ήμασταν στη Χαλκιδική (καθημερινές που δεν έχει κόσμο) σε μία ερημική παραλία -ούτε 100 μέτρα φαρδιά θα έλεγα, στην οποία έφτανες μετά από έναν άγριο κατσικόδρομο- φτάνοντας νωρίς το πρωί με τη γυναίκα μου και τα πετάξαμε όλα. Γυμνοί πια αρχίσαμε να τακτοποιούμε τα πράγματα (σεζ-λονγκ, ψάθες, να φτιάξουμε καφέ κτλ) όταν από ένα δέντρο πετάχτηκε ένας αγουροξυπνημένος άντρας και κοιτούσε ποιος έκανα φασαρία. Μάλλον σάστισε λίγο μόλις να είδε έτσι γυμνούς και άνετους, αλλά εμείς το χαβά μας. Εγώ με ένα μαύρισμα τύπου στρινγκ (όπου έχει κόσμο μαζεύω το μαγιό σαν στρινγκ) και η γυναίκα μου μόνο με μία λεπτή αχνή γραμμή (ίσα που διακρίνεται) στον κώλο και μπροστά στο επίμαχο σημείο.

Μπήκε μέσα ξανά στη σκηνή που ήταν πίσω από το δέντρο καλά κρυμμένη και εμείς πια είχαμε ολοκληρώσει τις προετοιμασίες. Μετά από κανένα μισάωρο εμφανίστηκε γυμνός μαζί με τη γυναίκα που το συνόδευε. Κορμάρες και οι δύο. Πολύ καλά γυμνασμένοι και με πλούσια προσόντα. Θαμπωθήκαμε κι εγώ και η γυναίκα μου. Γερμανοί, ερωτύλοι και προκλητικοί. Στην ερημιά της παραλίας όχι μόνο απολάμβαναν να μένουν γυμνοί, αλλά φαίνεται φτιάχνονταν κιόλας. Κάθε τόσο μας έριχναν κλεφτές ματιές.

Έκαναν έρωτα εκεί στην παραλία, στη θάλασσα και το ίδιο κι εμείς. Η απόλαυση μιας ερημικής παραλίας είναι ακριβώς αυτό: ότι μπορείς να χαρείς το σώμα σου και ό,τι αυτό σου προσφέρει. Χωρίς ντροπές, χωρίς ενοχές απολαμβάνεις την καύλα του, τη θέα του.

5 σχόλια:

Ασκαρδαμυκτί είπε...

Η φύση ξέρει τι κάνει και πώς να μας καυλώσει!
Εμείς που αρνούμαστε ν' ακούσουμε τις προτροπές της, για να καυλώσουμε χρειαζόμαστε του κόσμου τις πορνοταινίες και τα ... βοηθητικά!

γυμνιστής είπε...

καλά κοίτα, Ασκ, τα βοηθήματα και οι ταινίες δεν είναι απαράιτητα κακές. Αλλά ότι η φύση έχει το δικό της τρόπο, είναι απόλυτη αλήθεια.

Ανώνυμος είπε...

Τυχεράκια! Και που έχετε όμορφα νεανικά κορμιά και που το απολαμβάνετε. Δύσκολα πάντως στην Ελλάδα βρίσκει κανείς και απελευθερωμένους ανθρώπους και καλλίγραμμους
Μήπως κάνατε και πιο στενή παρέα με τους Γερμανους; ;-))

Ανώνυμος είπε...

ΕΝΟΣ ΓΥΜΝΟΥ

Η λερή επιφάνεια του τραπεζιού θυμίζει
πως κάποτε τρώγαν πάνω του.
Διακρίνω τον κύκλο του ποτηριού
τον κύκλο του ζεστού καρβελιού
και τον κύκλο ενός γυμνού κορμιού-
πρέπει να 'ναι της εξαδέλφης
που πήγαινε τα Σαββατοκύριακα.

Γιώργης Χολιαστός

Ανώνυμος είπε...

αυτά είναι παιδιά! μαζί σας και εγώ!!

Φανατική γυμνίστρια και γουστάρω να γνωρίζω νέο και όμορφο κόσμο!! ;)

Θα με βρείτε και στο:

http://www.nudistflirting.com
(flirtinggirl)

Φιλιά!!